duminică, 3 ianuarie 2010

Salata de pui cu crutoane si brocoli Victoria





Ingrediente:


1-2 bucati piept de pui,
1 legatura ceapa verde,
2 cepe rosii mici,
200-250 gr de crutoane,
½ de salata verde,
4-5 rosii cherry,
150 gr de brocoli,
1 ardei rosu gras si 1 ardei verde gras(galben),
150 gr branza telemea,

Marinada este formata din:1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, 1 pahar de vin rosu, cimbru, sare, piper, boia. 2 lingurite de mustar boabe

Mod de preparare: Se dezoseaza puiul si se pune la marinat. Se tine in aceasta marinada 1-2 ore dupa care se pune pe gratar pentru a se frige, cand este facut bine(pieptul de pui) pe ambele parti se ia de pe grill. Se spala si se taie: salata, ceapa verde, ceapa rosie; broccoli se pune la fiert 5 minute, se scurge si se trage in putin unt la tigaie nu se lasa mult pentru a se evita ruperea lui. Se fac crutoane din paine(painea se taie in bucatele mici si se pune la tava in cuptor se poate pune peste paine un pic de ulei de masline cand sunt gata se scot din cuptor si se pun in salata.Se taie pieptul de pui felii subtiri. Se taie branza in cubulete. Se amesteca toate ingredientele se sareaza si pipereaza. Pentru dressing folosim: ulei de masline si otet balsamic.

Pofta Buna,

3 comentarii:

  1. Buna Nico, am indraznit sa-ti fac o vizita, imi place blogul, sunt incantata, iti doresc mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, tu ai blog? ca sa il accesez si eu.
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceva asemanator prepar si eu, dar am sa fac si reteta ta. O seara buna !

    RăspundețiȘtergere