Membru

sâmbătă, 6 februarie 2010

File de Pangasius cu buchetele de Sparanghel

Super Nico  /  at  10:32 p.m.  /  No comments










Timp de preparare:
25 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
3-5 rosii
5-6 fileuri de pangasius de marime potrivita
1 ceasca de vin alb demisec,

Pentru pasta care se va adauga pe peste:
150 gr de cascaval
100 gr de susan
4 catei de usturoi
sos tomat un pic iute, sare, piper,
2-3 linguri de pasta de rosii uscate la soare

300-350 de grame de sparanghel(aproximativ 3 bucati la un pachetel)
6 felii de prosciuto
100 gr de unt

Pentru sosul alb:
100-150 gr de smantana
1 ceapa
1 ceasca de vin alb demisec
100 gr de blue cheese
100 gr de nuci
100 gr unt
sare, piper, ulei

Décor: frunze de salata verde, lamaie, parmezan

Mod de preparare:
Se unge tava de la aragaz cu putin ulei si se va aseza rosiile taiate rondele in straturi, peste rosii asezam file-urile de peste. Separat se va face o pasta din 150 de gr de cascaval, 100 gr susan, 4 catei de usturoi sos tomat, sare si piper, se mixeaza bine de tot, asezam aceasta pasta peste fileurile de peste, se pune in tava o ceasca de vin alb demisec, se adauga si apa, se imbraca in folie de aluminiu se da la cuptor si se lasa aproximativ 20-25 de minute.

Se indeparteaza partea lemnoasa a sparanghelului dupa care se pune la fiert in apa cu sare, se lasa aproximativ 7-10 minute, dupa care se-ncearca daca este facut, daca nu se mai lasa pana cand este fiert, dupa care se scurge si se da in asteptare. Se ia o tigaie in care se va pune 100 gr de unt si se va trage la tigaie sparanghelul, dupa care se va scoate sparanghelul se vor pune 3 bucati in feliile de prosciuto se va forma un buchetel care se va mai trage 2 minute in unt in aceeasi tigaie.

Dupa ce au trecut cele 20-25 de minute, timp necesar pregatirii pestelui scoatem folia de aluminiu sa verificam daca nu este gata se va mai da maximum 5-10 minute la cuptor fara folie de aluminiu.

Va trebui sa servim buchetelele de sparanghel cu un sos alb format din urmatoarele ingrediente: ceapa tocata marunt se caleste in unt , se adauga branza blue cheese, smantana precum si ceasca de vin alb si nucile aproape de sfarsit, sare, piper. Se decoreaza cu salata verde, lamaie si parmezan ca in fotografiile alaturate.
Pofta Buna

Share
Posted in: Posted on: sâmbătă, 6 februarie 2010

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.