Membru

marți, 31 august 2010

Peste cu diferite tipuri de piure

Super Nico  /  at  1:15 p.m.  /  No comments




Timp de preparare:
25 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1-2 bucati de peste(crap, caras)
8 felii de bacon
2 rosii de marime potrivita
4 morcovi potriviti(sau 2 mai mari)
2 bucati de pastarnac
300 gr de spanac congelat(la punga)
2 lingurite de hrean
unt pentru piure
sare,
½ lingurita de piper, ½ lingurita de boia
3-4 lingurite de smantana
6-8 linguri de lapte

Preparat pentru 4 portii

Mod de preparare: Pestele se curata de solzi, se taie pe burta, se curata in interior, se spala si se portioneaza pestele, punandu-se pe hartie absorbanta in asteptare. Separat se curata, spala si taie in feliute subtiri pastarnacul si morcovii punandu-se la fiert in craticioare diferite in putina apa, se opresc 5-6 feliute de morcov si pastarnac, spanacul se decongezeala si se pune la fiert in putina apa adaugandu-se sare in fiecare craticioara.

Dupa ce s-au fiert legumele se scurge apa se adauga 1-2 cubulete de unt si 2 linguri de lapte la fiecare piureul in parte.

La piureul de spanac se adauga: peste celelalte ingrediente si 1-2 catei de usturoi foarte fin taiati, se amesteca bine, nu trebuie sa fie apos.

La piureul de pastarnac, peste ingredientele de baza se adauga 2 lingurite de hrean si ½ lingurita de boia, se amesteca bine.

La piureul de morcov peste ingredientele mai sus mentionate se pune ½ lingurita de piper se amesteca si la fel ca piureul de spanac trebuie sa nu fie apos.

Se incinge grill-ul, se pregateste pestele se cresteaza pe ambele parti, dupa care se aseaza o felie de bacon peste si se pune pe grill, dupa 5-7 minute se-ntoarce pe cealalta parte pentru a continua frigerea(putem pune bacon pe o singura parte sau pe ambele parti).

Separat pregatim mujdeiul de usturoi, pisam bine usturoiul cu sare, dupa care adaugam ulei continuand amestecarea iar aproape de sfarsit se adauga smantana.

Se pot face cipsuri din morcov si pastarnac care se prajesc in ulei si pentru un design mai interesant se poate presara boia sau piper pe farfurie, se va servi pestele cu combinatia de piureuri si pasta de usturoi ca in imaginile alaturate.

Pofta Buna

Share
Posted in: Posted on: marți, 31 august 2010

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.