Membru

luni, 2 iulie 2012

Cotlet de porc servit cu piure de mazare si coulis de ardei rosu

Super Nico  /  at  11:55 p.m.  /  No comments

Ingrediente: 120 g de cotlet de porc 150 g de mazare 1 ardei gras rosu 100 g de ficatei de pasare 50 ml de smantana pentru gatit 100 g de mazare 100 g de fistic 100 g de praz 1 rosie cherry Ulei Sare Piper Unt ½ ceapa ½ de morcov Cotletul de porc il curatam si il vom lasa doar carnea si osul(curat), ungem cu ulei si punem pe gratarul incins, acoperim osul sa nu se arda cu folie de alumiu. Lasam cat sa prinda culoare pe ambele parti, dupa care vom da 20 de minute la cuptor intr-o tava unsa in prealabil cu ulei si in care am pus hartie cerata. Dupa expirarea timpului verificam daca este facut, daca nu putem sa mai lasam. Punem ardeiul rosu pe gratar ca sa-l coacem dup ace s-a copt se va curate, se taie in bucati bici si se va da la blender se sareaza, pipereaza si se adauga ulei de masline(trebuie sa fie mai zemos)la final va fi trecut printr-o strecuratoare.

Pentru piureul de mazare, punem mazarea la fiert cu ceapa si morcovul(taiate brunoise). Dupa ce s-a fiert se scurge de zeama. Vom adauga unt intr-o tigaie dupa care vom sota legumele, adaugam, sare si piper si putina smantana lichida, lasam cateva minute pana intra in legume smantana dupa care luam de pe foc. Lasam sa se raceasca si blendam bine, dupa care vom trece continutul printr-o sita. Sfecla a fost fiarta, aproximativ o ora, dupa care se curata de coaja si se taie cubulete, iar o parte o vom folosi la piure, blendam sfecla bine( dupa ce am scurs-o de zeama in care a fiert) adaugam ulei de masline, sare si piper.
Fisticul se va trage la tigaie(fara ulei) dupa care se va toca mai mare acesta va forma crusta pentru cotletul nostrum. Vom taia 4-5 rondele de traz si il vom trage intr-o tigaie nonaderenta cateva minute, vom trage si rosia cherry.
Luam bucata de cotlet si o afunda bine in piureul de sfecla cat sa prinda culoare sis a se poata lipi fisticul sa faca o crusta frumoasa. Postamentul pentru cotlet este realizate din ficatei de pasare, fierti bine, dupa care ii vom adauga in alt vas in care déjà avem pregatit putin unt topit si smantana lichida, sare si piper, dupa cateva minute se vor lua de pe foc si se vor blenda bine, pana va rezulta o pasta. Decoram ca in imaginile alaturate.
Pofta Buna

Share
Posted in: , Posted on: luni, 2 iulie 2012

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.