Membru

marți, 3 iulie 2012

Peste la cuptor in crusta de susan bicolor servit cu orez negru si lamaie

Super Nico  /  at  12:03 a.m.  /  2 comments

Ingrediente: 500 g file de cod alb Alaska 140 g de iart 100 g pesmet 15 g de pesmet alb si negru Ulei de masline Sare Piper Busuioc Rosie cherry 1 morcov 2 cepe ½ telina 150 g de orez negru 1 lamaie Curatam fileurile de peste iar daca pestele a fost congelat il lasam sa sa decongeleze departe de sursa de caldura, dupa aceea tamponam pentru a indeparta surplusul de apa. Curatam ceapa, telina si morcovul le taiem si le punem la fiert pentru a avea stoc de legume necesar pentru garnitura. Pestele il vom pune intr-o marinada, formata din iaurt, sare si piper alb si il vom lasa 5-7 minute.

Ne vom ocupa de crusta prin care vom da peste nostrum si anume vom amesteca susanul cu pesmetul. Scoatem pestele si il vom da prin amest amestec si il vom da la cuptor. Vom incinge cuptorul la 185-200 de grade, vom pune hartie de copt in interior dup ace in prealabil am uns cu ulei tava, dupa care adaugam pestele 15-20 de minete, eu l-am lasam 25 de minute deoarece imi place mai crocant. Se scot si se vort pune pe servetele absorbante pentru a indeparta surplusul de grasime, dupa care se va adauga juice de lamaie.
Dupa ce avem stocul gata, trecem la pregatire orezului, am clatit orezul in apa in avans, intr-o tigaie cu ulei adaugam ceapa taiata brunois si o lasa pana prinde culoarea aurie, atunci adaugam si orezul dupa cateva minute incepem sa adaugam treptat supa de legume(stoc). La orez proportia este de 1 la 3, orez cu supa, deci cam 3-4 polonice de supa care se vor adauga treptat si il vom da la cuptor 20-25 de minute, sarati si piperati. Pentru décor, o rosie cherry si o frunza de busuioc, ca in imaginile alaturate.
Pofta Buna

Share
Posted in: Posted on: marți, 3 iulie 2012

2 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.