Membru

joi, 18 octombrie 2012

Briose de pui cu piure

Super Nico  /  at  9:58 p.m.  /  No comments

Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.

Ingrediente: 2 bucati de piept de pui 2 pulpe de pui 2 cepe 1 morcov ½ de telina 2 catei de usturoi cimbru sare, piper pesmet ulei 4 cartofi 1 sfecla prefiarta unt putin lapte nucsoara bobite de rodii 3 felii de bacon 1 ou

Pentru inceput spalam pieptul si pulpele de pui le zvantam si trecem pulpele prin flacara, le spalam din nou si le punem in apa cu sare la fiert, le lasam sa fiarba si vom spuma,dupa aceea adaugam legumele, spalam, curatam si spalam din nou legumele, ceapa o taiem brunnoise, iar telina si morcovii cubulete le lasam 20 de minute si incercam sa vedem cand sunt fierte daca nu mai lasam 10 minute.
Dupa aceea le scoatem si procedam in felul urmator, lasam un pic carnea sa se raceasca dupa care curatam pielea de pe pulpe si vom toca foarte marunt carnea. Legumele(scurse bine de apa) le vom blenda bine si vom amesteca cu carnea, saram, piperam si adaugam cimbru, adaugam oul si amestecam bine dupa care adaugam si pesmetul. Caramelizam si cealalta ceapa(taiata foarte fin) si usturoiul tocat foarte fin si il adaugam in aceasta compozitie, amestecand bine si pregatind compozitia pentru a fi pusa in forme.
Pregatim o tava de briose in care punem hartiile pentru briose si vom adauga compozitia in ele, acestea nu se vor umfla asa ca se pot pune aproape pline, mie mi-au iesit 9(noua)briose. Pregatim piureul dupa cum urmeaza: spalam bine cartofii si ii punem in coaja la fiert in apa cu sare, ii fierbem, dupa care ii scoatem,ii curatam de coaja si pasam bine, adaugam unt, sare daca mai trebuie si daca este prea vascos un pic de lapte(caldut). Sfecla a fost prefiarta dar o mai dam si pe ea intr-un clocot o blendam bine si amestecam putin cate putin in piureul de cartofi.
Fierbem bucata de dovleac, o blendam, piureul rezultat il punem intr-o tigaie adaugam unt si sare si gata piureul. Facem bucatile de bacon crispy dandu-le la cuptor, dupa care le vom taia cubulete mici, acestea si boabele de rodie vor fi ornamentele pentru briose. Dupa care ne vom apuca de aranjarea preparatului nostru final ca in imaginile alaturate. Pofta Buna

Share
Posted in: Posted on: joi, 18 octombrie 2012

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.