Membru

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Ciorba acra de rata a la Nico

Super Nico  /  at  12:40 a.m.  /  No comments



Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.

Ingrediente:
½ de rata 2 morcovi 1 telina 2 cepe 1 fir de praz 1 pastarnac 3-4 cartofi Bors Suc de rosii Leustean Ardei iute Unt, ulei Sare, piper Buquet garni: in frunza de praz de 5-6 cm, punem 2 crengute de cimbru, de patrunjel si o frunza de dafin, legam bine cu ata alimentara si il adaugam in ciorba cand adaugam si legumele.

Spalam si curatam leguminoasele(telina, morcov, pastarnac) dupa care le vom taia in cubulete de marime potrivita, ceapa se taia marunt. Intr-o cratita adaugam unt si ulei punem ceapa dupa ce si-a schimbat culoarea fara a se arde adaugam cubuletele de legume si le vom sota. Vom lua o oala in care punem apa si saram, adaugand rata portionata si lasam sa fiarba. Aruncam prima apa, adaugam rata din nou si continuam fierberea.
Spumuim de cel putin doua ori dupa care adaugam legumele care au fost in avans sotate si un buquet garni(format din: cimbru, praz/patrunjel si foi de dafin). Dupa ce legumele si carnea sunt fierte se adauga si cartofi taiati si ei in cubulete mici si se continua fierberea. Dupa ce si cartofii sunt fierti, exista doua variante, putem scoate bucatile de carne si vom toca cubulete carnea sau se lasa bucatile de carne intregi in ciorba.
Adaugam pasta de tomate si dupa cinci minute borsul, putin leustean, lasam sa fiarba bine boesul si oprim focul. Scoatem buquest garni-ul. La final se adauga leustean in cantitate mai mare. Se serveste cu ardei iute. Pofta buna

Share
Posted in: , , Posted on: sâmbătă, 3 noiembrie 2012

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.