Membru

duminică, 12 octombrie 2014

Coasta afumata de porc cu cartofi auriti pentru 2-3 persoane

Nicolette Sandulache  /  at  10:45 p.m.  /  No comments

Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.



0,650 g de coasta de porc
0,300 g de kaizer
1 kg de cartofi
Usturoi
Sare, piper
Ulei
Rosie
Castraveti
Boia afumata
Boia dulce
Vin alb sec
Cimbru
Smantana(pentru pasta de usturoi cu smantana)
zahar brun
sos de rodii




Se pune carnea intr-o marinada peste noapte dupa cum urmeaza: usturoi pisat, ½ de ceapa, boia dulce, ulei de masline, cimbru si vin alb sec, sare, piper.

Se scoate a doua zi si se va unge cu un amestec format din: 3 lingurite de zahar brun, 1 lingurita sos de rodii si 1 lingurita de boia afumata, sare, piper si putin cimbru.



Cartofii pentru a iesi moi si pufosi in interior, aurii si crocanti in exterior, ii vom fierbe 20 de minute dupa care ii vom scoate din apa si ii vom coace la cuptor, intr-o tava in care am pus ulei, adaugam cartofi, sare, piper, boia afumata si o capatana de usturoi taiat pe din doua. Dam la cuptor la 180 grade 20-25 de minute, verificam sa prinda aceea culoare aurie si sa fie moi in interior.

Taiem kaizerul iar cand grilul este incins il adaugam pe gratar, iar dupa ce s-a facut pe prima parte il vom intoarce sa se rumeneasca si pe cealalta parte.



Dupa ce am scos coasta de porc din marinada am tamponat-o sa nu aiba exces de lichid, am masat-o cu amestecul de mai sus, o vom adauga intr-o tava si o vom da la cuptor la 180 de grade 45-50 de minute, la fel cum va spuneam este in functie de cuptorul dumneavoastra, inainte sa scoateti de la cuptor vefificati daca este facuta, la fel si in cazul cartofilor.



Taiem legumele: rosiile si castravetii si ne vom apuca de prepararea usturoiului, pe care il vom curata, adaugam sare si il vom pisa bine, adaugam putin ulei si continuam amestecarea, dupa care putem adauga si smantana. Se poate servi cu/fara smantana.


Pofta Buna.


Share
Posted in: , Posted on: duminică, 12 octombrie 2014

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.