Membru

sâmbătă, 8 august 2015

Rulou de pui servit cu galette de cartofi si mousse de ciuperci

Nicolette Sandulache  /  at  10:01 p.m.  /  No comments





Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.


 Ingrediente:

 1 piept de pui,
2 crenwusti,
10 capere,
2 ardei,
2 morcov,
1 ceapa,
mustar de Dijon,
130 g de ciuperci,
Smantana pentru gatit,
sare, piper,
ulei, cimbru,
suc de portocale,
usturoi,
paprica,
10 felii de bacon,



Pregatim pieptul de pui, il aplatizam. Punem feliile de bacon, asezam pieptul de pui. ungem cu mustar Dijon, punem o bucata de crenwusti. Taiem julien ardeiul, morcovul si ceapa si asezam in laterala stanga/dreapta a crenwustelui,  piperam dupa care rulam cu ajutorul feliilor de bacon.


Tragem la tigaie cat sa prinda culoare pe toate fetele dupa care dam la cuptor. Punem intr-o  forma de Jena, adaugam suc de portocale, 1 lingurita de paprika, 2 catei de usturoi si cimbru, dam la cuptor la T 180°C  25-30 de minute.


Pregatim mousse-ul de ciuperci. Cu ajutorul unei pensule, curatam impuritarile de pe ciuperci, dupa care le taiem in 4/6. Curatam o ceapa si o taiem fin, punem ulei si unt in tigaie si sotam, adaugam ciupercile si asezonam, dupa care adaugam smantana pentru gatit 35% grasime, usturoi pisat si cimbru. Lasam sa fiarba bine dupa care luam si lasam in asteptare.

Vom blenda amestecul, acesta trebuie sa fie mai tare, deoarece vom face canele cu ajutorul a doua linguri.

Galette de cartofi, curatam cartoful de coaja si cu ajutorul uni inel metalic taiem cartoful in profunzime sa aibe aceeasi grosime. Dupa aceea filetul de cartofi rezultat il vom felia cu ajutorul unei mandoline(razatoarea cu lama mare) pentru a avea niste rondele de aceeasi grosime. Acestea le vom aseza in forma de floare pe hartie de copt, vom unge cu unt intre ele, putem aranja 2-3 straturi si vom da la cuptor, verificati sa nu se arda.


Dupa ce scoatem ruloul de la cuptor lasam in relax, din jiul ramas in forma facem un sos, adaugam un pahar de vin se degresam, mai adaugam un cub de unt si lasam sa se reduca. Strecuram si avem un sos minunat.

Vom decora ca in imaginile alaturate.

Pofta buna.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com




Share
Posted in: Posted on: sâmbătă, 8 august 2015

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.