Membru

joi, 23 noiembrie 2017

Tacos de peste

Nicolette Sandulache  /  at  4:56 a.m.  /  No comments


  • 3 linguri de ulei de măsline extra virgin,
  • Suc de 1 lime,
  • 2 lingurite pudra de chili,
  • 1/2 lingurite cumin macinat,
  • 1/2 lingurită Piper rosu,
  • 500 g cod sau peste alb
  • 3 linguri ulei vegetal pentru prajit,
  • Sare,
  • Piper,
  • 8 tortilla de porumb,
  • 1 avocado,

  • Pentru servire:
  • Smântână.

  • Pentru salata  Coleslaw:
  • 5-6 linguri maioneză,
  • 2 linguri suc de lămâie,
  • 2 lingurite coriandru proaspat tocat,
  • 150 g de varza rosie tocata,
  • 2 linguri de porumb prefiert (poate fi si de la cutie),
  • 1 ardei jalapeño tocat fin,
  • 100 g de varza alba tocata,
  • 75 g de morcov ras,

Mod de preparare:

 Într-un castron mediu de adâncime, amestecati împreună ulei de măsline, suc de lime, pulbere de chili, cumin. Adăugati codul in aceasta marinada.

Lăsati timp de 15 minute. Am spalat, curatat si taiat fin legumele, mai bine zis varza o taiem la mandolina, iar morcovul il dam pe razatoarea mica. Într-un castron mare, amestecam împreună maioneză, suc de lămâie, coriandru.

Adaugam peste amestecul de varza, morcov, porumb si jalapeño. Se condimentează cu sare si piper.

Într-o tigaie non aderenta, punem uleiul la incalzit, pentru a praji pestele. Îndepărtati codul din marinadă, tamponati bine de excesul de lichid si asezonati pe ambele părti ale fiecărui filet cu sare si piper. Prajiti pestele 5 minute pe fiecare parte. Lăsati să se odihnească timp de aproximativ 5 minute înainte de a-l monta in tacos.


Asamblare tacos: rupe pestele in bucati potrivite, pune tortilla pe gratar pt a se incalzi si totodata de a se praji un pic, serveste pestele in tortilla, cu salata, coriandru proaspat tocat si avocado.

Mai puteti adauga suplimentar suc de lămâie deasupra si garnisiti-l cu smântână.

Pofta buna!


Share
Posted in: Posted on: joi, 23 noiembrie 2017

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.