
Timp de preparare:
35min (complexitate redusa)
Ingrediente:
250 gr de carne de porc
1 cutie de ananas(rondele)
10 rosi cherry / 8 rosii prunisoara galbene
¼ de ardei verde
½ ceapa, 4-5 catei de usturoi,
1 ceasca de vin alb, sare, piper, ulei, cimbru
Mod de preparare: Se pregateste o marinata in care va sta carnea aproximativ o ora, se toaca ceapa, se piseaza usturoiul, se sareaza, pipereaza, se toarna cescuta de vin, se pune cam 1-2 linguri de ulei si putin cimbru, cand marinata este gata se introduce carnea si se pune in frigider o ora intr-o punga inchisa ermetic.
Dupa ce a trecut timpul se scoate, se curata de respectivele ingrediente, deoarece carnea a tras toate aromele si se pune pe gratar, avand grija sa fie facuta pe ambele parti, acum este dupa gustul fiecaruia cat lasa carnea pe grill, mie imi place bine facuta.
Dupa ce carnea este facuta, ne apucam de prepararea ananasului, taiem rondelele de ananas in jumatati si le punem pe grill, pe acestea le vom lasa doar pe o singura parte sa fie facute, nu se fac foarte tare doar un pic sa fie rumenite si sa se simta gustus zemos al ananasului combinat cu partea crocanta care a stat pe grill.
Se trece la decorarea farfuriei cum observati in fotografia atasata, nimic deosebit, dar intr-o prezentare armonioasa, sper sa va placa si Pofta Buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu