Bine ati venit in bucatarie la Super Nico! Va astept cu drag si ma bucur ca sunteti alaturi de mine. Impartasim aceeasi pasiune si sunt mandra sa pot impartasi experientele mele alaturi de voi. Sunt aici pentru voi pentru a parcurge expeditia noastra culinara impreuna si de a ne lasa prada creativitatii noastre culinare.
duminică, 7 aprilie 2013
Ciuperci umplute
Ingrediente:
8-10 ciuperci albe, mari 100 g muguri de pin, 75 g de fulgi de migdale, 2 fire de ceapa verde, 3 catei de usturoi, Pesmet panko, 2 linguri de ulei, Patrunjel, Sare, piper, germeni de praz, Acetto balsamico, Fire de chilly, Ciupercile(palariile) se curata de coaja, se scot piciorusele se curata si se toaca marunt, taiem ceapa verde si usturoiul fasiute si il adaugam peste, maruntim mugurii de pin si fulgii de migdale(care in prealabil au fost prajiti fara ulei) si ii adaugam peste restul compozitiei, adaugam cele doua linguri de ulei si adaugam o lingura de pesmet japonez, saram si piperam. Daca mai trebuie pesmet adaugam suplimentar. Luam o tava de cuptor, punem putin ulei adaugam hartie de copt si adaugam ciupercile, adaugam ulei de masline putin deasupra ciupercilor si dam la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute. Decoram si servim ca in imaginile alaturate cu germeni de praz sau creson, fulgi de chilly si diferite verdeturi. Pofta Buna.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu