Bine ati venit in bucatarie la Super Nico! Va astept cu drag si ma bucur ca sunteti alaturi de mine. Impartasim aceeasi pasiune si sunt mandra sa pot impartasi experientele mele alaturi de voi. Sunt aici pentru voi pentru a parcurge expeditia noastra culinara impreuna si de a ne lasa prada creativitatii noastre culinare.
miercuri, 17 august 2016
Ceviche de pescado(peste)
Ingrediente: 1 file de Tilapia 200 gr, 1 ceapa rosie mai mare, Juice de la 4 lamai, Cilantro, o legatura, Sare, Piper, Tabasco, ½ ardei Jalapeno,
Taiem fileul in cubulete potrivite nu foarte mici, taiem ceapa rosie cubulete, stoarceum lamaile si adaugam juice-ul peste peste, acesta il va marina. Taiem fin ardeiul iute, daca este prea puternic, ori punem mai putin ori nu mai adaugam piper, gustati si este in functie de gustul vostru, nici prea picant sa nu puteti s ail savurati.
Asezonam cu sare, adaugam doar cateva picaturi de tabasco iar la final tocam cilantro si il adaugam. Dam la frigider pentru cel putin doua ore sa se combine aromele. Pofta Buna O reteta foarte simpla, sanatoasa si foarte populara in Costa Rica, sunt diverse versiuni, Ceviche Mexicano, Peruano, Tico cu o multitudine de combinatii, idea central este peste sau fructe de mare mult suc de lamaie si cilantro, preparatul este foarte lichid.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu