400 gr de piept de
pui,
1 ceapa,
1 ardei gras,
2 catei de usturoi,
½ lingurita de cimbru,
½ lingurita de oregano,
½ de morcov,
2 linguri de smantana,
Ulei, sare, piper, boia,
100 ml de suc de tomate,
100 g pasta de tomate,
150 gr de mozarela,
6 tortilla din faina de grau,
150 ml stoc de pui.
Spalam, uscam si taiem fasii pieptul de pui si il punem la sotat, tocam
ceapa, ardeiul si morcovul si le punem langa pieptul de pui. Dupa un timp adaugam usturoiul ras. Lasam sa prinda
culoare puiul si adaugam 150 ml de stoc de pui si lasam sa fiarba, asezonam si
adaugam si cimbru, oregano si boia.
Vom observa ca va scade atunci adaugam smantana si 3o g pasta
de tomate si 50 ml de suc de rosii. Se va continua pana va scadea si va avea o
textura cremoasa.
Scoatem puiul si lasam in asteptare pana se va raci.
Punem
sosul care a ramas in exces intr-un vas de Yena si mai putem adauga suplimentar
1 lingura de smantana.
Dupa ce s-a racit putin compozitia, luam tortilla si vom
pune carnea de pui si cascaval ras si rulam, punandu-le in vas, continuam pana
terminam compozitia. Mie mi-au iesit
sase bucati. Inainte sa dam la cuptor amestecam sucul de rosii ramas cu pasta
de tomate si punem peste tortilla
umplute, deasupra adaugam restul de cascaval ras ramas.
Dam la cuptor la 180 de
grade 25-30 de minute. Verificati dupa expirarea timpului.
Pofta Buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu