joi, 5 martie 2020

Legume Grill, garnitura ideala


Ingrediente:

1 vanata,
1 dovlecel,
2 rosii,
1 ardei,
1 ceapa,
3 catei de usturoi,
verdeata,
otel balsamic,
ulei,
sare, piper, cimbru.

Spalam legumele si le stergem de excesul de apa. Pregatim grilul si il ungem cu o lingura de ulei, lasam la foc potrivit. Taiem legumele in felii potrivite. Vom sara ulterior dupa ce le vom lua de pe foc.  Asezam feliile de dovlecei, vanata si ardei. Cand sunt facute pe o parte se intorc si pe cealalta parte si se continua coacerea. La fel procedam si cu ceapa, rosiile si cateii de usturoi pe care ii lasam in coaja, ii vom decojii ulterior.

Dupa ce legumele sunt facute se scot intr-un vas si se vor sara, pregatim dressingul din ulei, otet si condimente si adaugam peste legume cu 5minute inainte sa aducem la masa. Ies 2-3 portii.

Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu