sâmbătă, 6 februarie 2010

Peste in Aluat






Timp de preparare: 45 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

3-4 fileuri de peste alb,
300-400 gr de cartofi taiati rondele de preferinta
sare
piper
boia
plante aromatice din supermarket
foi de placinta
1/2 litru de lapte
ulei

Mod de preparare:
Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi in rondele, dupa care cartofi se introduc in lapte pentru 30 minute.
Dupa care se ia tava de cuptor, se unge cu ulei si se pune prima foaie, se unge cu un pic de unt si se pune a doua foaie, precum si a treia dupa care se aseaza pestele si cartofi se toarte si laptele, sare, piper, boia, plante aromatice dupa care se acopera tot cu trei foi de placinta si se da la cuptor la foc potrivit 10-15 minute, dupa care se bat 1-2 oua se se pun deasupra foilor de placinta introducandu-se la cuptor pentru 30 de minute, verificam dupa 20 minute sa vedem daca totul este in ordine.


Pofta Buna

w
ww.reteteleluisupernico.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu