sâmbătă, 6 februarie 2010

Peste la gratar cu cartofi natur



Timp de preparare:
45 de minu (complexitate medie)

Ingrediente:
2-4 bucati de peste(cod/macrou)
250 gr de cartofi
pentru dessign: ardei rosii si verzi,
1 capatana de usturoi, felii de lamaie

Mod de preparare:

Pestele se curata se spala se sterge si se pune pe grill, nu se da cu sare sa nu se prinda, cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Pestele se-ntoarce pe ambele parti, iar cartofii dupa ce s-au fiert se scot se trec printr-un jet de apa rece, dupa care se pun in tigaie intr-o lingura de unt si se stoarce 1/2 de lamie pe ei.

Cand pestele este gata fript se scoate se aseaza garnitura de cartofi langa ardeii taiati stelute, se garniseste cu pasta de usturoi si feliile de lamaie ca in imaginea alaturata.

Pofta Buna,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu