Bine ati venit in bucatarie la Super Nico! Va astept cu drag si ma bucur ca sunteti alaturi de mine. Impartasim aceeasi pasiune si sunt mandra sa pot impartasi experientele mele alaturi de voi. Sunt aici pentru voi pentru a parcurge expeditia noastra culinara impreuna si de a ne lasa prada creativitatii noastre culinare.
marți, 21 septembrie 2010
Ardei Umpluti
Ardei Umpluti
5-6 ardei
1-2 dovlecei
2 rosii
2-3 cutii de ciuperci
6 cepe
1 l suc de rosii
150 g orez
1-2 morcovi
ulei, sare, piper
600-700 g de carne in amestec(porc/vita)
Ardeii se spala, li se taie capacul si se scoate cotorul, la fel se procedeaza si cu rosiile, dovlecelul se taie in 2 bucati.
Se trece la pregatirea carnii,
Se toaca ceapa(3 cepe) sau se rade la fel si morcovul, dupa care se caleste pe foc, ciupercile se spala se taie si ele marunt si se calesc impreuna cu cepa, morcovul, dupa ce sunt calite se adauga in carne unde se adauga si orezul care a fost in prealabil spalat, se sareaza si pipereaza se adauga aproximativ 200 ml de pasta de tomate, se amesteca, dupa care se mai pun pe foc 10 minute.
Se umplu legumele: ardeii, dovleceii, rosiile cu amestecul rezultat si se vor pune la prajit intr-o craticioara in care am pus in prealabil ulei se vor prajii pe toate partile. Dupa care ii scoatem si ii asezam in alta cratita, vom rade si celelalte cepe si le vom adauga peste ardei, care au fost prajiti in prealabil. Vom adauga restul de suc de rosii se sareaza, pipereaza si se da la cuptor, aproximativ 40 de minute. Se lasa sa scada sosul in care fierb ardeii, dupa care se incearca ardeii iar daca sunt facuti se scot si se pot servii cu smantana.
Pofta Buna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu