

Ingrediente:
3-4 pere potrivite
200 ml de vin rosu
1 praf de scortisoara
1 praf de nucsoara
4-5 cuisoare
50 ml cognac
150-175 gr de zahar pt caramel
3 linguri pentru fiert perele
topping de ciocolata
Mod de preparare:
Perele se spala si se taie in jumatati pe lungime, se vor pune la fiert in vin rosu in care a fost pus in prealabil 3 linguri de zahar, scortisoara, nucsoara, cuisoare se lasa la fiert pana se inmoaie perele.
Separat se pune zaharul pentru a se face un caramel iar in acesta se vor pune perele, dupa care se va adauga cogniac-ul se lasa sa ia foc si sa fiarba un pic in acest sos dupa care se scot si se monteaza pe farfurie.
Se aseaza perele si se decoreaza cu topping-ul de ciocolata.
Pofta Buna
Trebuie sa fie tare bune.........cred ca sunt foarte aromate.
RăspundețiȘtergerePe curand!