Bine ati venit in bucatarie la Super Nico! Va astept cu drag si ma bucur ca sunteti alaturi de mine. Impartasim aceeasi pasiune si sunt mandra sa pot impartasi experientele mele alaturi de voi. Sunt aici pentru voi pentru a parcurge expeditia noastra culinara impreuna si de a ne lasa prada creativitatii noastre culinare.
miercuri, 25 august 2010
Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca
Timp de preparare:
50 minute (complexitate medie)
Ingrediente:
2-3 piepti de pui
150 gr de prune uscate
100 ge de sunca
100 gr de cascaval
Pt design:
salata, castraveti, sfecla, morcovi, lamaie
200 gr de cartofi sau orez ca garnitura
100 gr de ceapa, 3-4 catei de usturoi
100 gr de faina
ulei, sare/ piper
Mod de preparare: Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai la mijloc si se face ca un buzunar care se umple cu feliute de prune amestecate cu feliute de sunca si feliute de cascaval, se sareaza, pipereaza si se trec prin faina si se prajesc la foc mic se va forma o crusta aurie, cand sunt prajite pe ambele parti se scot si se servesc cu garnitura amintita. Farfuria se aranjeaza ca in fotografia alaturata.
Pofta Buna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu