Ingrediente:
200 g pulpa pui,
200 g pulpa pui,
30 g de telina,
30 g de morcov,
30
g ceapa,
20 g de ciuperci,
100 ml de unt,
sare, piper,
vin alb,
usturoi,
juice lamaie,
ulei,
verdeata,
100 g
de orez,
1 galbenus de ou,
50 g de cascaval,
Pulpa de pui se spala si se va flamba, dupa care
se va clati din nou. Vom trece la dezosare dupa cum urmeaza: pulpa se
dezoseaza de os in partea superioara, cautandu-se ca sa ramana osul pe
ciocanel, se va desprinde putin carnea de pe osul inferior dar nu se va duce
prea adanc cu cutitul in asa fel incat carnea sa ramana ferma pe os.
Dupa ce am
facut aceasta operatiune vom cauta sa aplatizam cat mai mult pulpa(partea
superioara) drept pentru care vom adauga folie de plastic si vom bate cu
ciocanul pentru snitele. Legumele se vor taia brunnoise si se vor trage la
tigaie in unt si ulei, adaugam sare, piper, verdeata si cascaval ras. Dupa
aceea vom adauga
Cu farsa respectiva vom umple pulpa noastra iar aceasta va fi invelita
in folie de aluminiu pe care am adaugat ulei si pusa intr-o tava care va fi
data la cuptor la T180 de grade 30 de minute, dupa expirarea timpului se va
scoate folia si se va mai trage la tigaie pentru a prinde fata preparatul
nostru.
In tigaia in care am prajit ulterior pulpa vom face sosul pentru a servi pulpa dupa cum urmeaza, vin alb sec facem deglasarea
adaugam roux (unt cu faina 2 cubulete) si ierburi de province, aceasta se va
servi cu preparatul nostru.
Pentru
garnitura putem folosi: orez, cartofi natur, paste sau legume grill, . Eu am folosit dovlecei la grill si marinati cu ulei, juice de lamaie si usturoi,
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu