sâmbătă, 29 februarie 2020

Tigaie Picanta cu carne de pui

Ingrediente pentru doua persoane:

250 g de carne de pui,
1/2 de ardei rosu aprox 30 gr,
1/2 de ardei verde aprox 30 g,
1 ceapa rosie,
1/2 bucata de ardei iute,
1-2 rosii,
8 ciuperci,
3 fire de ceapa verde,
2 linguri sos de stridii,
50 ml sos de soia,
ulei, sare, piper, cimbru, boia iute
2 oua,3 catei de usturoi

Intr-un wok punem putin ulei si il lasam sa se incalzeasca, in acest timp taiem pieptul de pui in cubulete si il vom pune in wok.

Dupa ce puiul s-a facut pe o parte il intoarcem pe cealalta parte si putem sa adaugam ardeiul taiat julien si ceapa pe care o adaugam peste. Condimentam ce cimbru si boia si lasam sa se soteze. Dupa ce acestea s-au sotat adaugam ciupercile. ulterior adaugam sosul de soia si sosul de stridii.

Adaugam ardeiul iute si mai lasam cateva minute. La final adaugam ceapa verde si pregatim si ouale ochiuri care le adaugam deasupra cum se vede si in imaginile alaturate. Ingredientele au fost pentru doua persoane, a durat maxim 25-30 minute. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu