sâmbătă, 24 octombrie 2009

Pui cu migdale, kiwi si ananas





Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi
1 piept de pui
150 gr de ananas din compot
3 fructe de kiwi
1 ceapa rosie, 30 gr de zahar de ghimbir
2 catei de usturoi
100 gr de migdale
ulei de susan 2 linguri
sos de stridii 1 lingura
2-3 linguri de sos de soia
100 ml de suc de ananas
topping de ciocolata 1 lingurita
sos de ardei iute Vifon 1 lingurita


Pieptul de pui se taie in cubulete, se pune o tigaie pe foc in care se adauga uleiul de susan, se taie ceapa julien, se taie fin usturoiul si se adauga, dupa care se adauga cubuletele de piept de puise sareaza si se lasa sa se intrepatrunda, cand este aproape facut se adauga migdalelele care se pun langa pieptul de pui si se adauga zaharul de ghimbir, sosul de stridii, toppingul de ciocolata, sosul de ardei iute iar dupa 5-7 minute se adauga sucul de ananas si se mai lasa 10 minute sa fiarba incetisor pana se-ngoasa sosul.

Se taie bucati de kiwi si se pun in mijlocul farfuriei, se pune pieptul de pui formand un cerc imprejurul fructelor de kiwi si se pun bucati de ananas imprejurul pieptului de pui ca in fotografii.. Este o combinatie interesanta intre dulce, sarat, condimentat si amarui.


Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu