Bine ati venit in bucatarie la Super Nico! Va astept cu drag si ma bucur ca sunteti alaturi de mine. Impartasim aceeasi pasiune si sunt mandra sa pot impartasi experientele mele alaturi de voi. Sunt aici pentru voi pentru a parcurge expeditia noastra culinara impreuna si de a ne lasa prada creativitatii noastre culinare.
sâmbătă, 23 ianuarie 2010
Banana Coapta
Ingrediente:
2-4 banane
50 gr de rom
putin zahar brun
un praf de nuca pisata
25-30 gr de cognac
Mod de preparare:
Bananele se curata de coaja pe o laterala, se toarna rom pe fiecare banana si se pun intr-o tava la cuptor. Se adauga zahar brun si se da la cuptor 5 minute dupa care se scoate de la cuptor si se adauga cate un strop de cognac si nuca pisata pe deasupra si se mai baga 5 minute la cuptor.
Pofta Buna,
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Mi-ai dat o idee de reteta, si daca va arata bine, va fi pe http://inbucatarielacafea.blogspot.com sambata seara. O seara buna !
RăspundețiȘtergere