sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Tort de inghetata



Ingrediente:

2-3 plicuri de inghetata(praf)
lapte 200 ml pentru fiecare plic
2 kiwi
1 mar, 1 banana
fructe de padure: mure, coacaze, afine, zmeura
1 fir de menta proaspata

Mod de preparare:

Tortul de inghetata poate fi facut de noi in casa, dupa cum urmeaza: se cumpara 2-3 plicuri de praf de inghetata care va fi omogenizat in lapte, pentru fiecare plic in parte se adauga cate 200 de ml de lapte, dupa care se amesteca cu mixerul aproximativ 10 minute pana se-ngoasa compozitia, separat se pot taia fructe si se pot amesteca in inghetata. Aceasta se va da la congelator pentru inceput 2 ore dupa care se scoate inghetata si se poate decora cu frisca si se pot adauga fructele oprite pentru décor: mure, zmeura, coacaze, afine si felii de kiwi, mar si banane. Dupa ce s-a terminat de decorat, inghetata se introduce din nou la congelator pentru 3-4 ore. Se poate servi alaturi de pepene cu fructe caramelizate.

Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu