Bine ati venit in bucatarie la Super Nico! Va astept cu drag si ma bucur ca sunteti alaturi de mine. Impartasim aceeasi pasiune si sunt mandra sa pot impartasi experientele mele alaturi de voi. Sunt aici pentru voi pentru a parcurge expeditia noastra culinara impreuna si de a ne lasa prada creativitatii noastre culinare.
luni, 25 ianuarie 2010
Pere in sos de Vin
Ingrediente:
3-4 pere potrivite
200 ml de vin rosu
1 praf de scortisoara
1 praf de nucsoara
4-5 cuisoare
50 ml cognac
150-175 gr de zahar pt caramel
3 linguri pentru fiert perele
topping de ciocolata
Mod de preparare:
Perele se spala si se taie in jumatati pe lungime, se vor pune la fiert in vin rosu in care a fost pus in prealabil 3 linguri de zahar, scortisoara, nucsoara, cuisoare se lasa la fiert pana se inmoaie perele.
Separat se pune zaharul pentru a se face un caramel iar in acesta se vor pune perele, dupa care se va adauga cogniac-ul se lasa sa ia foc si sa fiarba un pic in acest sos dupa care se scot si se monteaza pe farfurie.
Se aseaza perele si se decoreaza cu topping-ul de ciocolata.
Pofta Buna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Trebuie sa fie tare bune.........cred ca sunt foarte aromate.
RăspundețiȘtergerePe curand!