luni, 25 ianuarie 2010

Tiramisu Rapido




Ingrediente:

1 Pachet Mijlociu de Piscoturi
8-10 pliculete de ness
10 ml de rom
1 pachetel de vanilie de 100 gr
2-4 cutii de mascarpone
1 cutie mijlocie de frisca lichida
4 oua
2 lingurite de zahar pudra

Pt dessign: ciocolata(lichida gen topic) la tub si fulgi de drajeuri colorate

Mod de preparare: Ouale, mascarpone si frisca lichida se pun in robotul de bucatarie si se amesteca bine pana cand se obtine consistenta dorita daca nu este suficient de dulce se mai pun 2 lingurite de zahar pudra si se formeaza o crema care se va pune intre piscoturi. Piscoturile se inmoaie in ness(acesta fiind pregatit cu apa calda si adaugat romul peste)nu se tin mult, doar un pic sa nu fie tari, dupa care se pun intr-un vas de Yena, un rand de piscoturi un rand de crema si se continua, deasupra trebuie sa fie piscoturi cu un strat subtire de crema, se ia pliculetul de vanilie si se presara deasupta precum si 2-3 pliculete de ness. Se da la frigider 30-60 minute. Se scoate pe farfurii pentru a se servi se face un desen imprejur cu ciocolata si pe prajitura si se pun fulgii colorati. Simplu si gustos.

Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu