sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Salata Bulgareasca





Ingrediente:
3 oua,
2 castraveti mici,
2 rosii potrivite,
100 gr masline mari negre,
1 salata iceberg,
1 ardei rosu,
1 ardei verde,
1 ceapa rosie,
100 gr branza,
100 sunca mai slaba,
ulei masline, sare, aceto balsamico, un strop de miere


Se fierb ouale, se taie: ardei si o rosie cubulete,castravetii rondele, salata potrivit iar ceapa julien si se amesteca cu ulei si aceto balsamico se pune un strop de miere. Dupa ce s-au amestecat se taie sunca fideluta, se taie cealalta rosie rosie in 6 felii mai mari precum si ouale dupa ce au fost curatate se taie in sferturi, se aseaza intr-un bol de sticla si se aranjeaza se rade branza peste si se decoreaza cu o frunza de leustean/ patrunjel si se pune o maslina deasupra. Simplu si delicios.

Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu