sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Salata de Peste Afumat Mariana






Ingrediente:

3-4 bucati peste afumat,
200-250 gr de varza alba,
3-4 castraveti acri,
1 ceapa rosie,
½ legatura de marar,
2-3 portocale,
150 gr de parmezan,
100 gr de porumb fiert din conserva,
sare, piper, nucsoara,

Dressing: Maioneza sau Iaurt light 2 linguri mustar frantuzesc cu bobite, juice-ul de la o lamaie si o portocala 1 Plic Knorr Tzatziki

Mod de preparare: Se taie varza fideluta, se taie ceapa julien, castraveti in cubulete, se sareaza si pipereaza, pestele afumat se depieleaza si se taie in cubulete, adaugandu-se peste salata se taie portocala cubulete, se sareaza si pipereaza, se trece la adaugarea dressingului, dupa care se adauga porumbul si nucsoara si se rade parmezanul peste. Pentru un design deosebit se poate decora cu alge marine, trandafir din rosie, cu rondele sau bare din castravete proaspat.

Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu