marți, 24 august 2010

Antricot de porc cu legume la cuptor


Timp de preparare:
60 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
1 Kg antricot de porc
350 gr cartofi
3 morcovi 6-8 rosii cherry
1 ceapa rosie potrivita
1 legatura ceapa verde
1 ardei rosu
ulei, sare, boia
1 ceasca vin
ierburi aromate

Mod de preparare: Reteta se prepara in 2 etape
1. Antricotul de porc se pune la cuptor, legandu-se cu ata alimentara in spre varf ca in imaginea alaturata si se da ca cuptor 40-50 minute se aseaza pe el ierburi aromate(cimbru si rozmarin) se verifica din cand in cand, in tava se va pune ulei, apa, usturoi zdrobit, 1 ceasca vin, cimbru. Se unge friptura cu dressingul din tava pentru a prinde o aroma deosebita si o culoare de asemenea
2.Intr-o alta tava la cuptor se pun cartofii taiati in 1/4 longitudinal, rosiile cherry pe 1/2, morcovi motriviti se lasa cu un pic de codita, ardeiul fisii, ceapa rosie julien si ceapa verde marunt, se adauga ulei, apa, sare, piper si usturoi, se lasa cam 30 minute, se verifica, incercand in special morcovii. Se serveste cu antricotul de porc si cu o salata asortata.
Pofta Buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu