marți, 24 august 2010

Pui si legume la gratar si orez



Timp de preparare:
45 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
2-4 Pulpe de pui partea superioara
250- 300 gr orez
2-3 rosii
2-3 cepe
2 dovlecei
2-3 ardei
morcov si praz de design
1 ceapa alba pt orez si 1 ceapa rosie

Mod de preparare: Pulpele se taie si se pun decat partile superioare la gratar la fel se procedeaza si cu legumele: dovlecei taiati fasii, ardei taiati stelute, ceapa rondele si rosiile la fel, se pun pe gratar pentru a evita grasimea, atentie la colesterol.

Ceapa se taie fin si se caleste dupa ce orezul a fost spalat se pune la fiert si se da la cuptor 20 minute, cand este facut se scoate. Se aseaza intr-o forma rotunda pentru a se pastra forma si se indeparteaza forma, orezul ramand sub forma rotunda, se pun si legumele de la gratar. Orezul se aranjeaza cu o floricica de morcov si petale executate din praz.

Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu