sâmbătă, 28 august 2010

Piept de Pui cu legume





Timp de preparare:
40 min (complexitate redusa)

Ingrediente:
1-2 bucati de piept de pui
200-300 gr de cartofi
100-150 gr de parmezan
150 gr de amestec de ardei
100 gr de unt


Pieptul de pui se marineaza aproximatoiv 30 minute

Marinata se compune din ½ de ceapa, 2 catei de usturoi, sare, cimbru, piper, ½ de cana de vin rosu si un strop de ulei de masline, dupa ce a prins aromele respective

Mod de preparare: Pieptul de piept se scoate si se tamponeaza de surplus punandu-se pe grill, se lasa aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte, poate fi mai crocant sau mai neprajit in functie de fiecare persoana.

Separat se curata cartofii, se spala si se taie, se prajesc, separat in 100 gr de unt se caleste 2-3 minute ardeii, foarte putin pentru a nu isi schimba culoarea.

Se trece la aranjarea farfuriei, cartofii prajiti, pieptul de pui deasupra, se pune parmezanul ras deasupra si se pun pe marginea farfuriei garnitura de ardei.


Pofta Buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu