joi, 26 august 2010

Pizza Cristina








Timp de preparare:
45 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
800 gr de smantana
10 oua
10 linguri de faina
1 praf de copt
1 lingurita de sare
3 carnati oltenesti
150 gr de specialitate de pui(mezel)
400 gr de bacon(200 gr tait foarte subtiri si 200 de gr. taiat feliute mai groase)
200-250 gr de sos de tocate
1 ardei(rosu/verde)
sare/ piper/ boia

Mod de preparare: Se face blatul pentru pizza: din 800 gr de faina, 8 oua care se adauga treptat, 10 linguri de faina, un praf de copt si o lingurita de sare, blatul trebuie sa iasa foarte pufos.

Dupa ce s-a amestecat bine sa nu aiba cocoloase se pune la cuptor 20-25 de minute. Cat timp se coace blatul noi pregatim mezelurile taiate foarte subtire(carnatii, baconul si specialitatea de pui) care se amesteca cu sosul de tomate, se sareaza, pipereaza si se asteapta ca blatul sa fie facut pe jumatate. Se verifica la cuptor iar cand blatul este facut se trece la adaugarea mezelurilor, se pune pe tot blatul mezelurile taiate precum si bucati mai mari de bacon care se aseaza pe deasupra,se bat 2 oua care se pun pe pizza, deasupra umpluturii, se mai pune un pic de piper si boia si se da la cuptor. Dupa alte 20 de minute se va verifica sa nu se prinda, cand este gata se scoate de la cuptor si se serveste calda.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu