marți, 31 august 2010

Salata Cartago







Timp de preparare:
15 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
½ salata verde,
1 ardei rosu kapia; ½ ardei verde kapia,
1 piept de pui,
100 gr de rodii,
1 ceapa,
100 gr de capere,
150 gr de cascaval ras,

Dressing:
1-2 borcanele de iaurt mici sau 1 mare),
1 lingurita de mustar frantuzesc boabe Kamis,
½ lingurita mustar clasic,
½ de lamaie(juice-ul),
1 lingura de ulei de masline,
sare, piper

Mod de preparare: Se spala salata si ardeiul, se taie in cubulete mai mari ardeiul, salata se taie potrivit. Pieptul de pui se face pe gratar, dupa care se taie in cubulete si se adauga peste salata, se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia, se adauga caperele si rodiile, se amesteca bine, se adauga dressingul, se amesteca pentru a se intrepatrunde toate savorile legumelor si puiului, dupa care se rade si se adauga cascavalul.


Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu