Bine ati venit in bucatarie la Super Nico! Va astept cu drag si ma bucur ca sunteti alaturi de mine. Impartasim aceeasi pasiune si sunt mandra sa pot impartasi experientele mele alaturi de voi. Sunt aici pentru voi pentru a parcurge expeditia noastra culinara impreuna si de a ne lasa prada creativitatii noastre culinare.
miercuri, 1 septembrie 2010
Pui cu ardei capia in stil exotic
Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
1-2 bucati piept de pui
2-3 ardei rosu capia
1-2 cepe
chili, sare, piper, ulei
achiote
Mod de preparare: Se taie ceapa si ardeii rosii julien si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei. Pieptul de pui se spala, se taie julien si el si se prajeste in tigaie se sareaza, se adauga chili si un condiment special achiote.
Dupa ce este gata si pieptul de pui se adauga peste legume si se serveste ca in imaginile alaturate. Se serveste pe fund de lemn, deasupra fiind asezata o frunza de banan pe care se aseaza mancarea. Un preparat asemanator cu preparatele noaste mai putin condimentul special achiote.
Ca diferenta de mancarea noastra, ei servesc acest preparat cu urmatoarea garnitura : orez, piure de fasole neagra, porumb fiert, banana trasa la tigaie si acompaniat fiind de tommillo(sos de rosii, chilli, patrunjel, ceapa foarte iute, piper si turmenic) si tortilla de porumb.
Prietenii mei din Costa Rica, mananca combinat amestecand gustul dulce cu gustul normal al felului principal ceva nou pentru mine dar care nu m-a deranjat chiar mi-a placut gustul.
Pofta Buna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu