marți, 24 august 2010

Tochitura lu' Tanti Florica












Timp de preparare:
50 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
1/4 kg carne porc
1/4 carne vitel
1/4 kg carnati
300 gr malai
150 gr de branza telemea
1 pahar de vin rosu
4 catei de usturoi
cimbru
1ou

Mod de preparare: Se taie in bucati mici: carnea si carnatii, usturoiul se zdrobeste, cand carnea este aproape facuta se pune vinul si cimbrul. piperul si sarea.

Se face mamaliga: malai, sare si apa, se lasa mamaliga mai moale pentru a putea face un brau de jur imprejurul bucatilor de carne. Se face un ou ochi se si pune peste carne se rade cam 150 de grame de branza telemea. In varf se pune un ardei mic rosu si iute.

Imagini de la Bucharest Food Festival 2010 si de la o emisiune culinara difuzata in Costa Rica la care am fost invitata:









O parte din evenimentul Bucharest Food Festival 2010:




Imagini Costa Rica:








Pofta Buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu