luni, 27 septembrie 2010

Jimmy Choo




Intr-o dupa amiaza frumoasa de toamna a anului trecut Alexandra a venit cu un mic pisoias, vroia sa-i faca o surpriza prietenului ei de atunci Ciprian. El a avut o pisica ,mai mult de 10 ani, Negruta dar care s-a imbolnavit si a murit, asa ca Alexandra a crezut ca face ceva fantastic, facand rost de un pisoias nostim si frumos caruia noi amandoua i-am pus si funda rosie, vorba aceea ” Te spalam, te pieptanam, funda rosie iti puneam” perfect adevarat si asa am facut.




Cand a venit ziua lui Ciprian i-a facut cadou pisoiasul numai ca tatal lui nu a mai vrut pisica in casa dupa atatia ani omul chiar nu mai putea sa aiba grija de pisoi. A fost o perioada grea si pentru tatal baiatului, deoarece sotia lui a murit si dupa aceea si pisica care era preferata sotiei lui, ce pacat ca realizam prea tarziu cat tinem la o persoana, realizam abia dupa ce nu mai este, pacatul nostru si eu ii simt lipsa mamei prietenului Alexandrei, era o persoana care avea o vorba buna pentru toti si stia sa detina controlul asupra tot ce misca in casa, ce dor imi este de ea.


Dar ce era acum de facut cu pisoiul ca Alexandra a facut incurcatura si inapoi nu mai putea sa il dea, asa ca peste noapte eu care nu am avut nici un animalut in casa m-am trezit ca eram mama lui Jimmy Choo, hahaha,


l-am botezat asa pentru ca ii plac pantofii mei si se ghemuieste tot timpul cu capul pe ei. Era ceva nou nici nu stiam ce sa fac, ce era pisoiul derutat dar ce eram eu, asa ca incet, incet a trebuit sa invat, de unde am zis ca il dau si nu imi place de el, am prins mare drag si de abia astept sa ajung acasa sa ma joc cu Jimmy, care acum are 10 luni este un dandy, frumos, curat, bine hranit si gras, hahaha, imi place asa de mult de el si chiar daca ne mai certam noi ca ma musca si zgarie tin la el foarte mult, hahaha il iubesc enormm cand doarme ca stiu ca nu face prostii atunci.

Avem multe intamplari mai frumoase sau haioase dar si mai dureroase. Toata ziua Jimmy era pe pervazul de la bucatarie, uitandu-se dupa pisicute azi asa, maine asa, pisoiul meu facea tare urat asa ca am hotarat ca era momentul sa-l castrez ceea ce am si facut, alta data nebunelul a sarit de pe geamul de la sufragerie am uitat sa va spun ca stau la parter, a sarit Jimmy al meu dar a nimerit intr-o sarma, cine credeti voi ca alerga mai ceva ca Usain Bolt la 100 de metri, evident Nicoleta cu pisoiul in geanta pana la cabinetul veterinar, imi era asa de mila de Jim dar l-am facut bine.


Intr-o zi am iesit la plimbare cu Jim i-am pus zgarda si hamul evident rosii amandoua sa nu-mi deoache nimeni baiatul si da-i si plimba pisoiul, se uita lumea la noi ca la circ, Jimmy al meu mai mult se tara decat mergea si uita asa a trebuit sa iau pisoiul in brate sa-l aduc acasa, dar partea misto acum vine am agatat vreo 4 bosorogi care cica se uitau la Jimmy, hahahaha, chiar m-am amuzat.
In alta seara l-am dat pe Jimmy afara dar in acelas timp a iesit si un pui de lup Pia, catelul vecinei mele Cristina, asa tare a latrat Pia ca Jimmy a si ajuns in varful unui copac, ce era de facut, Cristina a plecat cu catelul dar cum sa-l dau eu pe Jimmy jos, deci imaginati-va in pom nu puteam sa ma urc, asa ca am cautat un bat, am vorbit cu Jimmy dar nimic, era saracul atat de speriat ca Pia nu doar a latrat la si alergat putin, ma si gandeam ca poate vreun vecin mai pontos ma filmeaza si ajung pe youtube ca vorbesc cu pisoiul la miezul noptii si sa imi gaseasca vreo cazare cateva zile in alta parte, hahaha, asa ca incet incet l-am dat jos pe Jimmy.


Alta data l-am lasat afara in fata blocului si ce credeti mi-a adus purici chiar daca avea zgarda minune, asa ca am turbat, l-am dezinfectat si pe el si in casa am muncit de mi-a venit rau asa ca Jimmy prefera sa stea in casa, si sa ne jucam sa-l vedeti ce alearga, s-au se baga in sifonier, este mortal, i-am facut poze printe flori zici ca este botanist, hahahaha da vedeti ce atent se uita el la culorile florilor sau la frunzele care cad din copacii , asa ca acum in locul lui Alexandra, am un baiat Jimmy, intr-o zi am iesit cu el afara si l-au vazut copii, atunci unul mai sugubet zise, “Mama ce pisica grasa” si de atunci asa ia ramas, ce pisica grasaaaaaaaaaaaaaaaaa, asa este Jimmy, pisoiul meu.


Intr-o zi tocmai ma vopseam si se uita Jimmy la mine ca la o noua minune a lumii, asa ca ce puteam sa fac|?? l-am vopsit si pe el un pic doar o linie, hahaha, in acea dupa amiaza chiar mergeam in vizita la prietena mea Adriana care si ea are o pisicuta Kiki, roscata cu alb o pisicuta tare frumusica, asa ca il iau pe Jimmy in brate si hai in vizita sa socializezze baiatul sa-l scot in lume, de era proaspat vopsit cu zgarda rosie ”frumos baiat” asa ca ajungem noi la Adriana si daca ne vedeati eram 3-4 adulti care ne uitam sa vedem daca se-nprietenesc pisicile, eu care credeam ca Jimmy va fi speriat ce credeti voi Jimmy ca un mare nesimtit era urcat pe biblioteca Adrianei si o examina pe Kiki nu care cumva sa treaca la el in teritoriu, saraca pisicuta cred ca a cam traumatizat-o Jim. Nu am spus tot despre "pisica grasa" este si un ca;culatorist inascut, priviti si minunati-va,





alaturat veti gasi mai multe fotografii cu Jimmy my prince.

6 comentarii:

  1. frumos foc!si mama mea are un pisoi care seamana bine cu Jimmy

    RăspundețiȘtergere
  2. Nico, cand vii la mine in vizita, sa vii si cu Jimmy, sa-l smotoceasca un pic Maxi al meu!
    Te pupic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma face ca ma vezi la tine la usa, hahahahaha imagineazati.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce simpatic e:):) ce sa zic? numai de bine: sa fie sanatos, voios si ascultator!

    RăspundețiȘtergere
  5. Merci Mada,, ce mai faci? ca nu te-am vazut de mult, tot acolo lucrezi?????? hahahaha

    RăspundețiȘtergere
  6. Nico, ai terminat de postat toate retetele?
    Daca da, atunci meriti niste premii. Pe blogul meu te asteapta premiile! Te invit sa le iei!

    RăspundețiȘtergere