6-7 legaturi de ceapa verde
7 oua ; 2 cepe potrivite
750 g de carne tocata(porc/vita)
750 g de organe (400 g ficat porc, 200 g inima porc, 200 g plamani porc, 150 g rinichi porc)
1 bucata prapor
boia, sare, piper, ulei
Se toaca verdeturile, separat se curata organele si se taie in bucati mai mici, rinichii se pun pentru ½ de ora in otet sa le dispara mirosul dupa ce am fost curatati bine, dupa care se vor da prin masina de tocat, se sareaza, pipereaza si se amesteca cu verdeata.
Separat se taie marunt 2 cepe si se calesc in putin ulei, dupa ce s-a aurit un pic se scot si se amesteca cu carnea tocata, se sareaza si se pune boia. Se amesteca totul organele cat si carnea cu 3-4 oua pana rezulta o pasta.
Se pune la fiert 3 oua, se vor fierbe tare. Se ia un prapor(e) care se va aseza intr-o tava de chec care in prealabil a fost unsa cu putin ulei.
Se adauga jumatate din pasta rezultata se introduc cele trei oua fierte dupa care se completeaza cu compozitia ramasa, astfel incat ouale sa fie asezate la mijlocul compozitiei in interior.
Se inchide cu praporul si se va bate un ou pe deaspura dupa care se va da la cuptor. Se presara boia pe deasupra.
Se lasa la cuptor 45 de minute dar evident se incearca faca mai trebuie lasat il mai lasati si verificati, cand este gata se scpoate de la cuptor se lasa sa se raceasca dupa care se va taia felii si poate fi servit.
Pofta Buna.
7 oua ; 2 cepe potrivite
750 g de carne tocata(porc/vita)
750 g de organe (400 g ficat porc, 200 g inima porc, 200 g plamani porc, 150 g rinichi porc)
1 bucata prapor
boia, sare, piper, ulei
Se toaca verdeturile, separat se curata organele si se taie in bucati mai mici, rinichii se pun pentru ½ de ora in otet sa le dispara mirosul dupa ce am fost curatati bine, dupa care se vor da prin masina de tocat, se sareaza, pipereaza si se amesteca cu verdeata.
Separat se taie marunt 2 cepe si se calesc in putin ulei, dupa ce s-a aurit un pic se scot si se amesteca cu carnea tocata, se sareaza si se pune boia. Se amesteca totul organele cat si carnea cu 3-4 oua pana rezulta o pasta.
Se pune la fiert 3 oua, se vor fierbe tare. Se ia un prapor(e) care se va aseza intr-o tava de chec care in prealabil a fost unsa cu putin ulei.
Se adauga jumatate din pasta rezultata se introduc cele trei oua fierte dupa care se completeaza cu compozitia ramasa, astfel incat ouale sa fie asezate la mijlocul compozitiei in interior.
Se inchide cu praporul si se va bate un ou pe deaspura dupa care se va da la cuptor. Se presara boia pe deasupra.
Se lasa la cuptor 45 de minute dar evident se incearca faca mai trebuie lasat il mai lasati si verificati, cand este gata se scpoate de la cuptor se lasa sa se raceasca dupa care se va taia felii si poate fi servit.
Pofta Buna.
Nico, am venit la drobul tau, dar ti-am adus in schimb premii frumoase, le poti lua cand doresti, hai invata nu e greu, te pup.
RăspundețiȘtergereBuna.
RăspundețiȘtergereSunt Cornelia si as vrea sa te rog daca esti dispus/a sa faci un schimb de linkuri cu siteul meu despre Rodie. Voi incerca sa acopar tot ce se poate despre fructul Rodiei.
Siteul se afla aici http://www.rodie.info/
Ma poti contacta folosind pagina de contact de pe site.
Astept un raspuns.
Multumesc pentru timpul acordat.
Eu nu am nimic sa dau la schimb pot insa sa spun ca arata tare bine drobul tau.Pup!
RăspundețiȘtergerebence bizim Türkiye'de bunları yemezler. :)
RăspundețiȘtergerebunlarda neymiş.
ama sizin dilinizde süperrrrrrr :)
buda benim sitem:( http://www.seosyal.com )
beklerim