1-2 pulpe de pui,
6-7 file de anchoise,
1 legatura de ceapa verde,
100-150 g de branza brie sau alta branza care va convine,
2 lingurite de hrean,
20-30 g de mac,
suc de rosii/ pasta de tomate,
10 ciuperci,
150-200 g de parmezan,
100 g de mustar,
50-75 g de unt,
1 ceapa, 2 catei de usturoi,
sare, piper, ulei, cimbru,
Se dezoseaza pulpele, se pregatesc in felul urmator, se sareaza carnea se pune primul strat de branza brie se adauga un pic de hrean ras, un strat subtire de mustar se adauga ceapa verde, fileurile de anchoise si mac se pipereaza, se adauga cimbru, in interiorul ruloului se poate adauga si parmezan daca se doreste, eu nu am adaugat) si se face un rulou, se prinde cu scobitori si se aseaza in tigaie unde un prealabil am incalzit uleiul, la inceput se prajeste un pic pe toate partile dupa care se va adauga sucul de rosii si se lasa sa fiarba 15 minute.
Curatam palariile ciupercilor iar piciorusele le tocam marunt. Facem compozitia pentru umplerea ciupercilor dupa cum urmeaza: intr-o alta tigaie cu ulei calim ceapa si usturoiul dupa care adaugam si ciupercile taiate marunt, se lasa putin dupa care cu respectiva compozitie umplem palariile ciupercilor, adaugam si parmezanul si le punem pe grill, pentru frigere.
Dupa 15 minute se verifica daca este gata rulada, daca este facuta se scoate si se aseaza pe farfurie, se aseaza si ciupercile langa si se poate servi ca in imaginile alaturate. Dintr-o pulpa pot iesi 3 felii consistente deoarece restul sunt capetele ruladei care nu sunt perfect drepte. Mare atentie daca carnea este proaspata la taiat se poate rupe, exact cum am patit si eu ar fi indicat sa indepartam capetele ruladei dupa care sa o taiem oblic numai in doua bucati mai consistente.
Pofta Buna.
Pentru design eu am folosit, cateva picaturi de wasabi.
6-7 file de anchoise,
1 legatura de ceapa verde,
100-150 g de branza brie sau alta branza care va convine,
2 lingurite de hrean,
20-30 g de mac,
suc de rosii/ pasta de tomate,
10 ciuperci,
150-200 g de parmezan,
100 g de mustar,
50-75 g de unt,
1 ceapa, 2 catei de usturoi,
sare, piper, ulei, cimbru,
Se dezoseaza pulpele, se pregatesc in felul urmator, se sareaza carnea se pune primul strat de branza brie se adauga un pic de hrean ras, un strat subtire de mustar se adauga ceapa verde, fileurile de anchoise si mac se pipereaza, se adauga cimbru, in interiorul ruloului se poate adauga si parmezan daca se doreste, eu nu am adaugat) si se face un rulou, se prinde cu scobitori si se aseaza in tigaie unde un prealabil am incalzit uleiul, la inceput se prajeste un pic pe toate partile dupa care se va adauga sucul de rosii si se lasa sa fiarba 15 minute.
Curatam palariile ciupercilor iar piciorusele le tocam marunt. Facem compozitia pentru umplerea ciupercilor dupa cum urmeaza: intr-o alta tigaie cu ulei calim ceapa si usturoiul dupa care adaugam si ciupercile taiate marunt, se lasa putin dupa care cu respectiva compozitie umplem palariile ciupercilor, adaugam si parmezanul si le punem pe grill, pentru frigere.
Dupa 15 minute se verifica daca este gata rulada, daca este facuta se scoate si se aseaza pe farfurie, se aseaza si ciupercile langa si se poate servi ca in imaginile alaturate. Dintr-o pulpa pot iesi 3 felii consistente deoarece restul sunt capetele ruladei care nu sunt perfect drepte. Mare atentie daca carnea este proaspata la taiat se poate rupe, exact cum am patit si eu ar fi indicat sa indepartam capetele ruladei dupa care sa o taiem oblic numai in doua bucati mai consistente.
Pofta Buna.
Pentru design eu am folosit, cateva picaturi de wasabi.
O combinatie care nu se refuza ... pui si ciuperci. O seara buna !
RăspundețiȘtergere