Membru

joi, 14 octombrie 2010

Rulada de pui cu anchoise si ciuperci la gratar

Super Nico  /  at  8:41 p.m.  /  1 comment














































1-2 pulpe de pui,
6-7 file de anchoise,
1 legatura de ceapa verde,
100-150 g de branza brie sau alta branza care va convine,
2 lingurite de hrean,
20-30 g de mac,
suc de rosii/ pasta de tomate,
10 ciuperci,
150-200 g de parmezan,
100 g de mustar,
50-75 g de unt,
1 ceapa, 2 catei de usturoi,
sare, piper, ulei, cimbru,

Se dezoseaza pulpele, se pregatesc in felul urmator, se sareaza carnea se pune primul strat de branza brie se adauga un pic de hrean ras, un strat subtire de mustar se adauga ceapa verde, fileurile de anchoise si mac se pipereaza, se adauga cimbru, in interiorul ruloului se poate adauga si parmezan daca se doreste, eu nu am adaugat) si se face un rulou, se prinde cu scobitori si se aseaza in tigaie unde un prealabil am incalzit uleiul, la inceput se prajeste un pic pe toate partile dupa care se va adauga sucul de rosii si se lasa sa fiarba 15 minute.

Curatam palariile ciupercilor iar piciorusele le tocam marunt. Facem compozitia pentru umplerea ciupercilor dupa cum urmeaza: intr-o alta tigaie cu ulei calim ceapa si usturoiul dupa care adaugam si ciupercile taiate marunt, se lasa putin dupa care cu respectiva compozitie umplem palariile ciupercilor, adaugam si parmezanul si le punem pe grill, pentru frigere.

Dupa 15 minute se verifica daca este gata rulada, daca este facuta se scoate si se aseaza pe farfurie, se aseaza si ciupercile langa si se poate servi ca in imaginile alaturate. Dintr-o pulpa pot iesi 3 felii consistente deoarece restul sunt capetele ruladei care nu sunt perfect drepte. Mare atentie daca carnea este proaspata la taiat se poate rupe, exact cum am patit si eu ar fi indicat sa indepartam capetele ruladei dupa care sa o taiem oblic numai in doua bucati mai consistente.

Pofta Buna.

Pentru design eu am folosit, cateva picaturi de wasabi.

Share
Posted in: Posted on: joi, 14 octombrie 2010

Un comentariu:

  1. O combinatie care nu se refuza ... pui si ciuperci. O seara buna !

    RăspundețiȘtergere

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.