Membru

duminică, 8 mai 2011

Friptura de miel

Super Nico  /  at  7:39 p.m.  /  No comments

3 kg carne de miel
1 sira coasta de miel
2-3 legaturi de ceapa
1-2 bucati ardei gras
1 fir de praz fato
1 frunza de dafin
1 legatura de usturoi verde
cimbru,
sare, piper
100 ml vin alb sec
Pt a disparea mirosul specific carnii de miel, vom pune carnea 3-4 ore intr-un litru de apa.
Dupa aceasta operatiune vom pregatii pentru carnea noastra o marinada pentru fragezirea carnii , dupa cum urmeaza:
5 catei de usturoi
200 ml vin alb sec
70 ml de ulei
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
1 morcov
½ de telina
1 lingura de miere
sare, piper,
cimbru

Se va prepara marinada din ingredientele mentionate.

Se va tine carnea in aceasta marinada peste noapte, dupa aceea ne apucam de pregatirea carnii pentru friptura de miel la cuptor.

Luam o tava de aragaz unsa cu ulei in care adaugam bucatile de carne si coastele de miel, adaugam ceapa si usturoiul verde, taiem ardeii fasii si adaugam si prazul, saram si piperam .

Adaugam vinul si putina apa si dam la cuptor 45-50 de minute.

Dupa primele 15-20 de minute deschidem cuptorul si punem cu lingura din tava lichidul rezultat din coacerea carnei si legumelor. Repetam aceasta operatiune de mai multe ori.

Inainte de a scoate carnea de la cuptor verificam bine.

Pofta Buna!

Share
Posted in: Posted on: duminică, 8 mai 2011

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.