sâmbătă, 24 septembrie 2011

Quique Lorainne1

Aluat:
250 g faina
2 oua
200 g unt
sare, piper
2 linguri de apa
3 oua
200-250 g de bacon
150 g de cascaval
200 g de smantana pentru gatit
sare
piper
nucsoara

Cernem faina dupa care punem untul faramandu-l in bucatele mai mici adaugam sare, ouale si apa se framanta bine si va rezulta un aluat sfaramicios, acesta se inveleste in folie de plastic si se da la frigider 15 minute.


Dupa ce timpul a expirat scoateti aluatul si il intindeti-o intr-o forma de tarta unsa in prealabil cu unt, aceasta se va aranja in forma se va intepa si se va da la cuptor 15 minute sa se coaca. In acest timp vom taia baconul julien, cascavalul sin cubulete, intr-un alt castron amestecam bine ouale cu smantana, sarea, nucsoara si piperul.


Scoatem forma din cuptor asezam baconul si branza iar deasupra adaugam ouale si smantana din aluatul ramas facem un fel de grilaj si il adaugam peste, dam la cuptor pentru 30 de minute.



Pofta Buna.

Un comentariu:

  1. Imi place mult bunatatea asta mai ales ca se si face rapid si este foarte gustoasa ...
    Te tzuc Nico ,dar sa sti ca am luat o feliuta....e delicioasa !

    RăspundețiȘtergere