miercuri, 30 noiembrie 2011

Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar

Ingrediente:

2 bucati piept de pui (300-400 g)
2-4 gelii de bacon
2 frunze de busuioc
3 linguri de mustar
½ ceasca de smantana lichida
2 linguri de ulei de masline
100-150 g morcovi si mazare congelata

Mod de preparare:
Intr-o tigaie puneti ulei si incalziti-l la temperatura potrivita, adaugati pieptul de pui si prajiti-l cate 2 minute pe fiecare parte, dupa care il scoate-ti din tigaie, pe pieptul de pui puneti cate o frunza de busu

ioc si il veti infasura in bucatile de bacon introducandu-le pentru inca 1-2 minute.

Vom lua amestecul de legume(morcovi si mazare) care in prealabil s-a dezghetat si vom introduce legumele in vasul pe care il vom introduce la cuptor, in acest vas adaugam putin ulei de masline punem pieptul de pui si legumele, dupa maxim 5 minute adaugam si o ceasca de apa, saram si piperam si lasam 20 de minute la cuptor.

Vom servi cu sos de mustar preparatul nostru:

3 linguri de mustar se amesteca cu smantana lichida si 100 ml de concentrat lichid pe foc, daca va place dressingul mai vascos puneti mai putin concentrat lichid de pui. Acesta va acompania preparatul nostru.

Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu