luni, 16 iulie 2012

Rulou de salau in foaie de orez servit cu garnitura de dovlecei, baby morcovi si baby pastarnac sote

2 bucati fileuri salau 2 foi de orez ½ de grapefruit 2 oua de prepelita ½ morcov 2 baby morcovi 4 baby pastarnac rucolla sare, piper unt ulei(baie de ulei) 1 dovlecel 1 ou faina 5 catei de usturoi 20 ml de smantana lichida 32%
Avem cele doua fileuri, sarate si piperate, in ele vom adauga o felie de grapefruit, o bara de morcov, una de pepene si un ou de prepelita. Ouale am fost fierte in avans si barele de morcovi trase in unt, dupa de asezam pe fileu: morcovul, grapefruit, pepenele si oul, rulam strans, vom umezi foaia de orez si vom aseza ruloul nostru inauntru, ruland bine.
Rulourile se vor praji in baie de ulei, acesta trebuie sa fie fierbinte. Dupa ce s-a rumenit se scoate pe srvetele absorbante si se lasa sa se tempereze si de asemeni sa se indeparteze surplusul de ulei.
Vom curata dovlecelul si vom felia pe lungime, feliile se vor trece prin faina si ou si se vor praji. Baby morcovi si baby pastarnacul se vor fierbe in avans in apa cu sare se vor scurge dupa care se vor sota in unt. Vom pregati si sosul nostru de usturoi, pisam cateii bine cu sare, adaugam ulei si continuam sa amestecam dupa care adaugam smantana.
Vom decora ca in imaginile alaturate. Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu