Membru

miercuri, 5 septembrie 2012

Fileu de pastrav somonat cu garnitura de sfecla, mazare si chipsuri de pastarnac

Super Nico  /  at  10:12 p.m.  /  No comments

2 fileuri de pastrav somonat 70 g de mazare 70 g de piure de sfecla unt / ulei 1 pastarnac ½ ceapa 1 catel de usturoi Pestele se fileteaza se spala si se va sterge cu prosoape absorbante, va trebui sa crestam pe spatele pestelui si sa punem un amestec de sare si condimente. Dupa aceea il vom praji in ulei si unt. Punem mazarea la fiert in apa cu sare, sfecla a fost in prealabil, coapta la cuptor, dupa care s-a curatat si s-a blendat, s-a potrivit cu sare si am adaugat putin ulei, dupa care am lasat-o in asteptare. Taiem ceapa si usturoiul fin si le vom sota, cand acestea am culoare aurie, adaugam mazarea, lasam cateva minute dupa care adaugam piureul de sfecla si herb au provence(ierburi aromate, dupa care luam de pe foc. Dupa ce am curat pastarnacul il punem la fiert, dupa ce este fiert se scoate si se lasa sa se raceasca dupa care se vor taia chipsuri si se vor trage in unt la tigaie.

Se scot se aseaza pe servetele absorbante sa se indeparteze surplusul de grasime si vom trece la aranjarea preparatului nostru. Putem sa servim pestele cu ce sos dorim noi: lamaie, usturoi, un sos rosu dulceag/picant. Decoram cu o frunza de busuioc. Pofta Buna

Share
Posted in: Posted on: miercuri, 5 septembrie 2012

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.