Bine ati venit in bucatarie la Super Nico! Va astept cu drag si ma bucur ca sunteti alaturi de mine. Impartasim aceeasi pasiune si sunt mandra sa pot impartasi experientele mele alaturi de voi. Sunt aici pentru voi pentru a parcurge expeditia noastra culinara impreuna si de a ne lasa prada creativitatii noastre culinare.
miercuri, 5 septembrie 2012
Fileu de pastrav somonat cu garnitura de sfecla, mazare si chipsuri de pastarnac
2 fileuri de pastrav somonat
70 g de mazare
70 g de piure de sfecla
unt / ulei
1 pastarnac
½ ceapa
1 catel de usturoi
Pestele se fileteaza se spala si se va sterge cu prosoape absorbante, va trebui sa crestam pe spatele pestelui si sa punem un amestec de sare si condimente. Dupa aceea il vom praji in ulei si unt.
Punem mazarea la fiert in apa cu sare, sfecla a fost in prealabil, coapta la cuptor, dupa care s-a curatat si s-a blendat, s-a potrivit cu sare si am adaugat putin ulei, dupa care am lasat-o in asteptare. Taiem ceapa si usturoiul fin si le vom sota, cand acestea am culoare aurie, adaugam mazarea, lasam cateva minute dupa care adaugam piureul de sfecla si herb au provence(ierburi aromate, dupa care luam de pe foc.
Dupa ce am curat pastarnacul il punem la fiert, dupa ce este fiert se scoate si se lasa sa se raceasca dupa care se vor taia chipsuri si se vor trage in unt la tigaie.
Se scot se aseaza pe servetele absorbante sa se indeparteze surplusul de grasime si vom trece la aranjarea preparatului nostru.
Putem sa servim pestele cu ce sos dorim noi: lamaie, usturoi, un sos rosu dulceag/picant.
Decoram cu o frunza de busuioc.
Pofta Buna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu