miercuri, 5 septembrie 2012

Supa-crema de praz1

6 cartofi 3 fire de praz 1 morcov 1 ceapa 150 ml smantana lichida 15% menta sare 50 ml smantana lichida 32% Busuioc 2 litri de supa(de legume)
Se curata cartofii, prazul, ceapa si morcovul se taie in bucati potrivite si se pun la foc in supa, pe care o aveam pregatita anterior. Adaugam legumele si potrivim de sare, adaugam si o lingurita de menta(proaspata sau de la plic).
Le lasam la foc pana sunt fierte bine dupa care vom scoate legumele si le vom blenda, iar supa o dam la o parte dupa foc. Dupa ce am blendat bine adaugam in supa(care a scazut suficient datorita fierberii) in prealabil temperata(racita) smantana lichida 15% si mai fierbem la foc mic 15 minute.
Luam de pe foc si lasam in asteptare. Inainte de momentul servirii decoram supa-crema cu smantana 32% si decoram cu o frunza de Busuioc. Usoara si hranitoare, a avut un real success. Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu