Membru

joi, 18 octombrie 2012

Piept de rata cu piure si bacon crispy

Super Nico  /  at  10:09 p.m.  /  No comments

Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.

Ingrediente: 1 piept de rata 6 cartofi 1 sfecla 3-4 felii de bacon 100 g de dovleac unt lapte nucsoara 1 morcov ulei sare piper boia cimbru Se ia pieptul de rata si i se va face un grilaj pe partea cu grasimea, dupa care se va pune intr-o tigaie nonaderenta pentru a se praji, dupa ce este facuta pe partea cu grasimea se-ntoarce pe cealalta parte pentru a se praji dupa care se va introduce la cuptor.

Se curata doi cartofi de coaja si se feliaza subtire intr-o tigaie mai mica adaugam ulei si feliile de cartofi si felii de morcovi, dam la cuptor 15 minute dupa care scoatem si adaugam pieptul de rata prajit peste cartofi, se sareaza, pipereaza si un praf de boia, punem folie peste si mai dam maximum 12 minute la foc iute.
Pieptul de rata ar trebui sa ramana in mijloc un pic rosu(rose) dar din pacate eu nu il pot manca asa, de aceea eu il las 12 minute si nu 7-8 minute. Dupa expirarea timpului verificam sa fie facut atat pieptul de rata cat si legumele si lasam sa se tempereze pentru a putea felia. Facem piureul dupa cum urmeaza spalam bine cartofii si ii punem in coaja la fiert in apa cu sare, ii fierbem, dupa care ii scoatem ii curatam de coaja si pasam bine, adaugam unt, sare daca mai trevbuie si daca este prea vascos un pic de lapte. Sfecla a fost prefiarta dar o mai dam si pe ea intr-un clocot. O blendam bine si amestecam putin cate putin in piureul de cartofi. Fierbem bucata de dovleac, o blendam, piureul rezultat il punem intr-o tigaie adaugam unt si sare si gata piureul. Facem bucatile de bacon crispy dandu-le la cuptor. Pieptul de rata s-a racit si il vom felia. Vom aranja ca in imaginile alaturate. Ideea prezentari in acest fel apartine lui chef Johnny Susala eu am incercat pe cat am putut sa ma apropii de ce a realizat el, dar imi dau seama ca mai am de lucru. Pofta Buna

Share
Posted in: , Posted on: joi, 18 octombrie 2012

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.