marți, 16 octombrie 2012

Dressing pentru paste si pizza


Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.

Ingrediente: 3 cepe 2 teline potrivite 4 morcovi 1 pastarnac 1 radacina de patrunjel 7-8 catei de usturoi frunze de busuioc, telina, tarhon, patrunjel 1 lingurita de cimbru 10 ciuperci 1 ardei kapia ½ de limetta 2-3 ardei iuti 150-200 ml de vin alb sare 1 lingurita rasa de piper, 1 lingurita de boia dulce 2 litri de suc de rosii pregatit in avans 3 foi de dafin, 2 stelute de anason stelat ulei / unt Radacinoasele se spala, se curate si se vor rade pe razatoarea mica, ceapa taiata brunoise, tocam ardeiul, taiem marunt verdeata, taiem limete-ul in cubulete mai mici, ciupercile in lamele, adaugam si usturoiul..
Punem la sotat pentru inceput ceapa si radacinoasele, dupa ce acestea s-au inmuiat se adauga ardeiul, usturoiul, ardeiul iute, verdeturile condimentare, foile de dafin si anasonul, cimbru.
Se lasa ca sa se patrunda aromele. Dupa ce acestea sunt sotate se va adauga vinul alb, ciupercile, piperul, boiaua, limeta si se lasa sa se evapore alcoolul dupa care se va adauga sucul de rosii si se va continua fierberea. Observam cand este fiert si luam de pe foc, lasand sa se tempereze. Dupa aceea blendam compozitia bine si vom pregati borcane(steriliza) pentru a fierbe suplimentar dressingul nostru pentru paste/ pizza.
Punem dressingul in borcane si le punem la fiert, dup ace a inceput sa fiarba apa se mai lasa inca 25 de minute. Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu