Membru

miercuri, 4 septembrie 2013

Chocolate Fondant / White chocolate fondant

Super Nico  /  at  10:48 p.m.  /  No comments

Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.


Ingrediente pentru 6-8 portii 240 g de ciocolata cuvertura 70% 120 g de unt 82% 4 oua 60 g de zahar tos 60 g de faina. Pentru a unge formele de romerkin(de ceramica sau de aluminiu din care ai: 50 g de unt cu care dai pe forme pentru a nu se lipi compozitia de margini Se poate servi cu inghetata, fructe de padure. Mod de preparare: Topiti ciocolata(bain-marie) si amestecati cu untul intr-un vas. Amesteca ouale cu zaharul impreuna, pana va rezulta o mixtura si se va topi zaharul. In amestecul de ciocolata si unt se va adauga faina cernuta si vom amesteca incet. Luam 8 vase de ceramica(romekin) sau de aluminiu le ungem cu unt, presaram un praf de cacao si miscam forma circular pentru a veni cacaoa pe laterale sa nu se lipeasca, punem pe fundul formei un patratel de hartie cerata. Puneti compozitia in forme si lasati o ora la frigider. Dupa aceea scoateti din frigider si dati la cuptor la T 200° NUMAI 8 MINUTE. Lasati 1 minut si serviti cu inghetata alaturi. Cand taiem din el trebuie sa curga ciocolata. Reteta este minunata si apartine lui Chef Nico Lontras, dupa ce am mancat mi-am permis sa reproduc si eu aceasta reteta cat si reteta de White fondant, ceva divin, merita sa o preparati, rezultatele sunt fantastice, iar invitatii raman cu o minunata senzatie pe bolta palatina. White chocolate fondant with mango puree and popping candy, aceasta era reteta originala a lui chef Lontras, numai ca eu am facut un piure din zmeura, am decorat cu afine si popping candy(sunt acele bombonele care pisca pe limba, copii stiu mai bine) – Fondant de ciocolata alba servit cu piure de zmeura si popping candy. Ingrediente pentru 10 portii: 140 g ciocolata alba cuvertura 130 g unt 82% 6 oua 60 g zahar tos 60 g faina 60 g fulgi de cocos Pentru a unge formele: 50 g unt, topit 50 g fulgi de cocos, Se serveste cu piure de zmeura si se decoreaza cu afine si bomboane piscatoare Mod de preparare: Topiti ciocolata(bain-marie) si amestecati cu untul intr-un vas Amesteca ouale cu zaharul impreuna, pana va rezulta o mixtura si se va topi zaharul. Amestecati in amestecul de ciocolata si unt. Adaugati faina si fulgii de cocos si amestecati totul. Luam formele pe care le vom unge cu unt si vom presara fuilgi albi de nuca de cocos, puneti compozitia in forme si dati la frigider o ora. Dupa aceea scoateti din frigider si dati la cuptor la T 200° NUMAI 8 MINUTE. Lasati 1 minut si serviti cu piureul facut in avans. Decorati ca in imaginile alaturate si serviti. Pofta Buna, retetele originale le gasiti pe blogul lui Nico Lontras.

Share
Posted in: Posted on: miercuri, 4 septembrie 2013

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.