Membru

marți, 3 iunie 2014

Rulou Brasovean 1 portie

Nicolette Sandulache  /  at  8:40 p.m.  /  No comments


Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.



Ingrediente:

220 g cotlet de porc in crud
1 ou fiert tare
1 castravete cornisor
100 g de carne tocata de porc
Sare, piper
Malai
1 bucata de carnat
100 g de branza
Verdeturi(marar, ceapa verde, tarhon)
Vib alb
Ulei, unt
1 ceapa

Mod de preparare:

Se fierbe un ou tare 5 min, poate fi si de prepelita,  se ia castravetele si i se taie capetele.
Aplatizam cotletul, saram si piperam. Putem un strat de carne tocata peste care adaugam oul caratat de coaja si fiert tare, precum si castravetele. Imbracam bine si venim cu felia de cotlet de porc deasupra si imbracam toata compozitia in carne. Legam cu ata alimentara sa nu se desfaca.  Incingem unt si ulei intr-o tigaie si tragem cotletul pe toate fetele pana isi schimba culoarea dupa care dam la cuptor la T160-180 de grade 40 de minute.


Garnitura pregatita de mine a fost mamaliga cu carnat si branza. Am facut o mamaliga mai moale, am luat o forma am udat-o cu putina apa si am pus hartie cerata. Am asezat un strat mai consistent de mamaliga am pus carnatul si cubuletele de branza si am acoperit cu mamaliga. Am dat la cuptor 20 de minute la 180 grade.





Facem un sos de verdeturi: ceapa verde(cozile), marar, tarhon le taiem marunt, ceapa la fel o taiem marunt. Intr-o tigaie punem unt si ulei, adaugam ceapa si verdeata. Lasam sa se caleasca, saram si piperam si adaugam putin vin alb. Lasam sa scada pana la jumatate, dupa care vom blenda sosul si il vom strecura.

Puteti decora cum doriti.

Pofta Buna

Share
Posted in: Posted on: marți, 3 iunie 2014

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.