Membru

marți, 3 iunie 2014

File de lin cu salsa, cartofi noi si sparanghel

Super Nico  /  at  6:58 p.m.  /  No comments

Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.


Ingrediente: 200 g de file de lin cu piele, 130-150 g cartofi noi, 3 file de sparanghel, 4-5 rosii cherry, 1 ardei iute, Busuioc, 1 lingurita de mustar, 4-5 coacaze, 1 ceapa rosie mica, Unt, ulei, Sare, piper, Faina, Pesmet, 30 g de parmezan, Ierburi condimentare. Decor: germeni, fr. de busuioc, reductie de acetto balsamico Mod de preparare:

Se spala pestele se tamponeaza pentru a indeparta surplusul de apa, se va trece prin faina si il vom praji la tigaie pe ambele parti cat sa prinda o crusta frumoasa. Il scoatem si il lasam in asteptare. Pregatim salsa: taiem rosiile in jumatate sau cubulete, adreiul iute, ceapa si busuiocul, Punem intr-o tigaie unt si ulei, adaugam ingredientele tocate, completam salsa cu coacaze, mustar si adaugam putin otet de miere. Lasam sa se intrepatrunda aromele in tigaie dupa care luam de pe foc. Separat facem o crusta din pesmet, parmezan si ierburi condimentare.Intr-o tigaie punem pestele, salsa o adaugam peste, iar peste aceasta adaugam crusta de parmezan si pesmet si dam la cuptor 8-10 minute. Cartofii ii fierbem 15 minute, supa care scurgem de apa si ii vom pune 30 de minute la copt. Sparanghelul il vom blansa in apa clocotita cateva secunde dupa care il scoatem si il punem in apa cu gheata. Punem putin unt si ulei si tragem sparanghelul.
Decoram ca in imaginile alaturate. Pofta buna

Share
Posted in: Posted on: marți, 3 iunie 2014

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.